top of page

Rólunk

A Solar Markt Közép-Kelet Európa vezető, független zöldenergia platform vállalata, az E.ON stratégiai partnere. Egyedi zöldenergia-rendszerünk tetszőleges mennyiségű termelői kapacitás befogadására és nagyszámú, felelősen gondolkodó vállalati ügyfél kiszolgálására képes. Szolgáltatásaink hozzájárulnak ügyfeleink dekarbonizációs és hosszú távú versenyképességi céljainak eléréséhez.

Green Cloud Dekarbonizációs Platform néven egy nyílt zöldenergia-piacteret építünk és működtetünk, amely egyedülálló módon egyszerűsíti le a zöldenergia értékesítését és fogyasztását. Korszerű megoldásunk segítségével hidat építünk a termelők, befektetők és a fenntarthatóság mellett elkötelezett vállalkozások közé. 

A Solar Markt Csoport egy hazai befektetők által tulajdonolt, megújuló energetikai befektetésekre fókuszáló holding vállalat, amelynek elsődleges stratégiai célpontja a napenergia. A Solar Markt Csoport a hazai színtéren szinte egyedülálló integrált energetikai holding: A projektek előkészítésétől kezdve az engedélyeztetésen és tervezésen át a kivitelezésig és az üzemeltetésig 360 fokos integrált működéssel biztosítja a beruházások sikerességét. Ez a teljeskörűség garancia a befektetők stabil hozamára.

bence-balla-schottner-fdSJH2f7E8I-unsplash.jpg

A jövőnkről gondoskodunk

Célunk, hogy Földünk unokáink számára is élhető legyen. Úgy gondoljuk, hogy ez csak akkor lehetséges, ha minél nagyobb mértékben megújuló energiaforrásokra támaszkodunk, így csökkentve az üvegházhatású gázok nagymértékű kibocsátását. A napenergia egy rendkívül tiszta és kiszámítható energiaforrás, melyet ki kell használnunk. Épülő naperőműveink olyan napelemparkokat jelentenek, melyek a Nap elektromágneses sugárzását alakítják villamos árammá. A naperőművek működtetésének emissziója nulla, nem termelnek üvegházhatású gázokat, így nem fokozzák a globális felmelegedést. A napenergiatermelés változékonysága ellenére kiszámítható. A napenergia fogyasztása csökkenti a más országoktól való energiafüggőségünket.

Társadalmi felelősségvállalás

A minket körülvevő környezet mellett a minket körülvevő társadalomért is felelősséget érzünk.

bottom of page